Städdagar 2018

Det är viktigt att så många som möjligt av oss medlemmar deltar på våra städdagar. Dessutom är det en perfekt möjlighet till att komma in i gemenskapen för er som känner er nya. Alla är välkomna!

Kommande städdagar för 2018:

Lördagen den 5/5 kl 10.00, Tillsammans med Jägershill 2 städar vi de gemensamma ytorna vid fotbollsplan och parkeringen. Samling på fotbollsplanen, medtag skyffeljärn, kratta etc.

Lördagen den 12/5 kl 10.00, Vi städar tillsammans våra egna gemensamma ytor, samling vid Föreningshuset. Efteråt bjuds alla som deltagit på grillade hamburgare.

Lördagen den 16/6 kl 10.00, För att ha det snyggt till midsommar städar vi tillsammans våra egna gemensamma ytor, samling vid Föreningshuset.

Lördagen den 25/8 kl 10.00, Vi städar tillsammans våra egna gemensamma ytor, samling vid Föreningshuset. Efteråt bjuds alla som deltagit på grillade hamburgare

Lördagen den 8/9 kl 10.00, Tillsammans med Jägershill 2 städar vi de gemensamma ytorna vid fotbollsplan och parkeringen. Samling på fotbollsplanen, medtag skyffeljärn, kratta etc.

Comments are closed.